Martino Pelupessy 2MP

Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen.
Ik zal jullie in vogelvlucht vertellen waarom ik dit doe.

Voorstelronde
Mijn naam is Martino Pelupessy, een breed georiënteerde multimedia designer met een talent voor video animatie. In alle jaren heb ik mij ook mogen ontwikkelen op het gebied van websites, print en logo ontwikkeling. Neem een kijkje in mijn portfolio om wat voorbeelden te zien.

Mijn achtergrond
Op mijn 13de ontdekte ik als snel mijn talent voor multimedia. Sindsdien ben ik al bezig om mezelf te ontwikkelen op dit gebied. In mijn toen kleine werkomgeving leerde men mij kennen als de multimedia ontwikkelaar. Mijn adviserende rol daarin wordt nog steeds als zeer prettig ervaren.

Mijn ware passie?
Het uitwerken van een visie naar iets tastbaars geeft mij enorm veel energie.
Of dit nu print, design of technisch is het maakt mij allemaal niet uit. Ik zal dit voorlopig nog wel blijven doen.

Instagram
LinkedIn

En nu?
Ben je na het lezen van dit verhaal geïnteresseerd geraakt in een samenwerking? Of wil je gewoon een vraag stellen?
Mail mij!

info@2MP.nl